RSS

About

This blog is just a space for me to share my humble interest and artistic endeavor..

I always welcome your generous views, comments and critics on anything posted in this blog or on anything in regard of art.

ART transcends languages, races, religions and beliefs.

Enjoy Art for Art Sake.

You can measure opportunity with the same yardstick that measures the risk involved. They go together. -Earl Nightingale-

 

4 responses to “About

  1. sheila

    September 24, 2010 at 10:36 am

    Assalamualaikum.

    Salam lebaran di ucapkan. Tahniah atas kejayaan Yati. Bila saya terbaca dalam news paper hari ini ada berita gembira buat saya bila terpandang Yati, kawan lama saya di zaman persekolahan dimasa lalu.Sekiranya tak keberatan dan panjangkan lagi persahabatan ini,sudilah kiranya Yati menghubungi saya kembali di email yg telah diberikan. Terima kasih.

     
  2. Yartstik

    September 27, 2010 at 3:50 pm

    Waalaikumsalam..

    wah, kawan lama…
    saya dah emel yaa..:)

     
  3. sheila

    September 27, 2010 at 5:50 pm

    Thnx for the reply.

    Ti, takder pun email dr awak.
    kalau susah sgt, add saya dlm FB. Guna email add yg sama tu.
    tak sabar nak tahu perkembangan awk.dah berpuluh tahun tak jumpa.
    Rindu sgt nak jumpa awak. reply me a.s.a.p. Tq

     
  4. Paul

    December 1, 2015 at 12:06 pm

    Hi,
    Thanks for your blog, nice watercolours.
    I recently moved to Genting, where I teach Art and am a watercolour artist. Are there any regular groups/workshops or anything? Tried to track down the MWS but they seem elusive.
    Appreciate any leads.
    Paul

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: